Úspěšný závěr společnosti Autotech 2017 posiluje obnovený optimismus v prodejním řetězci MENA Vast Auto

Autotech 2017 3


Úspěšný závěr společnosti Autotech 2017 posiluje obnovený optimismus v prodejním řetězci MENA Vast Auto

25. ročník AUTOTECH International Auto Aftermarket Trade Show navázal na úspěšnou zprávu s nadšenou reakcí od obchodníků na burze na Středním východě a Severní Africe a mezinárodních vystavovatelů.

Autotech 2017 je největší a nejkomplexnější obchodní show pro autoopravní průmysl a je platformou pro setkání s nejlepšími rozhodovacími pracovníky specializujícími se na náhradní díly automobilů, příslušenství, dílny pro automobily, servisní stanice a krmný průmysl s kvalitními obchodními návštěvníky z Egypta a severní Afriky . Výstava se konala od 10. do 12. prosince 2017 na Mezinárodním konferenčním a výstavním centru Cairo (CICC) pro fóra a akce. Čína číslo Lutong je stánku 5.E208.

Čína Lutong, který vlastní základní technologii vstřikování paliva pro průmysl Auto Parts. Díly vstřikování paliva pro automobily a vozy z Číny-Lutong na výstavě plně prokázaly profesionální, přesné, spolehlivé a ekologické vlastnosti součástek, součástí a vybavení. Vynikající demonstrace výrobků přilákala velké množství profesionálních zákazníků, aby se dívali na demo a diskutovali s našimi zaměstnanci na stánku a přidali aktivní atmosféru pro celou výstavu.

Čína Lutong se zabývá inženýrstvím, vývojem a výrobou systémů vstřikování paliva, komponenty EFI, testerů a nástrojů pro vysoce výkonné a průmyslové aplikace. Hydraulická hlava Vhodná pro Delphi, Bosch, Zexel a DENSO má vynikající ekonomický a spolehlivý výkon a dlouhou životnost. Čínské vzorky Lutong přitahovaly spoustu profesionálních zákazníků, aby se na stánku radili s našimi zaměstnanci.

Výstava spojuje přední výrobce a distributory automobilového průmyslu s kvalifikovanými odběrateli z Egypta a severní Afriky a vytváří a rozšiřuje distribuci svých výrobků v tomto regionu. Je to perfektní příležitost jak pro lídry v průmyslu, tak pro malé a střední podniky, aby se zapojily do plně zastoupeného automobilového průmyslu.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


Program "Buyers" se setkáváme se všemi vystavovateli, což je podpisová síťová akce, která vám umožní uspořádat osobní setkání s vedoucími pracovníky s rozhodovací pravomocí z automobilového průmyslu. Upřímně doufáme, že se nám podaří plodné dlouhodobé obchodní vztahy s klienty z celého světa, abychom se podíleli na vzájemných výhodách.

Obrázky v AutoTech 2017

Bubbler

Bubbler For Smoking,Dab Rigs With Quartz,Glass Water Pipe With Clear Bowl,Glass Smoking Water Pipe

HEBEI DINGSHUO GLASSWARE CO.,LTD , https://www.dsglasspipe.com