Setkáte se na výstavě Automechanika Shanghai!

Automechanika-Shanghai-2017-China-Lutong_10


Setkáte se na výstavě Automechanika Shanghai!

Automechanika Shanghai 2017
Booth č .: 3F68 v hale 3
Datum: 29. listopadu - 2. prosince 2017
Přidat: Národní výstavní a kongresové centrum (Šanghaj), Čína.
Webová stránka: http://


Čas letí, Automechanika Šanghaj 2017 otevře dveře za pouhé dva týdny! Automechanika Shanghai je největší asijský veletrh zaměřený na automobilové díly, příslušenství, vybavení a služby. V letošním roce se očekává, že veletrh přivítá zhruba 6 000 vystavovatelů z 42 zemí a regionů a přinese některé z nejnovějších postupů jak z globálního, tak domácího automobilového průmyslu. Konaná ve dnech 29. listopadu - 2. prosince 2017 v Národním výstavním a konferenčním centru v Šanghaji v Číně otevře veletrh přibližně 130 000 návštěvníků a klíčových hráčů z automobilového průmyslu. Přehlídka si vybudovala pověst uznávaného průmyslového podujetí pro výměnu informací, marketingu, obchodování a vzdělávání, která slouží oblasti automobilového průmyslu od součástek a dílů, opravy a údržba, příslušenství a přizpůsobení a elektronika a systémy.

Čína-Lutong s nadšením oznámí, že se chystáme do Šanghaje v listopadu k účasti na Automechanika Shanghai 2017. Naše číslo stánku je 3F68 v hale 3. Čína-Lutong je jedním z vynikajících dodavatelů systémů vstřikování paliva motorových vozidel a souvisejících komponent v Číně, s více než 30 lety zkušeností, Čína Lutong je lídrem v automobilovém trhu. Jste srdečně vítáni, abyste navštívili naši stánku 3F68 v hale 3.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


Automechanika Shanghai, druhého největšího veletrhu Automechanika na světě pro automobilové díly, příslušenství, vybavení a služby. Exponáty zahrnují širokou škálu dílů naftového motoru včetně hlavních rotorů (součásti čerpadel VE), trysky, dieselového plunžru / prvku, dodávacího ventilu, řídícího ventilu, trysek Common Rail, kamerového disku, opravářských souprav, napájecího čerpadla a čerpadla VE atd. Výrobky jsou vyráběny v souladu s mezinárodními standardy za použití surovin nejvyšší třídy a špičkových technologií. Díky našemu hladkému dokončení, pevné konstrukci a delší životnosti je naše nabízená řada vysoce ceněná našimi cennými klienty. Naše odborné znalosti, služby citlivé na zákazníky a úsilí o neustálé zlepšování, podpořené trvalými investicemi, zajistí, že reputace společnosti China Lutong pro spolehlivé a vysoce kvalitní inovační produkty bude pokračovat.

Těšíme se na setkání s Automechanika Shanghai 2017!

Grain Conveyor

Grain Conveyor,Small Grain Conveyor,Portable Grain Conveyor,Grain Conveyor Belt

Gongzhuling Huaxi Agricultural Machinery Manufacturing Co.LTD , https://www.tractionsprayer.com